Crònica social d’un cap de setmana

Crònica social d'un cap de setmana

El dissabte, amb la calor que ja aquesta fent decideixo,a pesar de les reticències de cada any, posar-me ja els pantalons curts.

el cafè matutí, la premsa, pactes municipals..i mes però una notícia crida la meva atenció. a qui la poso.que cada

 

 

HISTORIAS DEL MUNDO

El Pentágono estudió un arma para inducir la homosexualidad en la tropa enemiga

La bomba del amor gay

EUSEBIO VAL – Washington. Corresponsal – 16/06/2007

El ejército de EE. UU. investiga armas hormonales que puedan cambiar el comportamiento afectivo de los soldados

El Pentágono cuenta con personal y presupuesto para los más variados proyectos. El resultado puede ser un benéfico avance tecnológico mundial como internet o la más letal de las armas. Muchas veces los planes se quedan en el cajón. Así ocurrió con un estudio encargado en 1994, durante la Administración Clinton, para desarrollar una revolucionaria arma hormonal destinada a inducir la conducta homosexual entre las tropas enemigas para minar su disciplina y moral de combate. Según documentos oficiales que han sido desclasificados gracias a la ley sobre Libertad de Información, el laboratorio Wright …

un tregui les seves conclusions jo m'abstinc, perquè les diria molt grosses, em pregunto si no existeix això que es diu ètica.
Vaig de compres en una botiga de roba, la propietària és tota una personalitat no para mai de parlar mentre t'ensenya el genero,(El de la botiga, no el seu), però el que em crida atenció és la noia que despatxa abans del meu ,li demana unes calces efecte tanga , servidor que desconeixia l'existència d'aquest tipus de calçetes, no perdo detall,i és que als homes ens enganyen amb tot veus un tanga fil dental, i no ..

 

 

 

A la tarda visita de rigor al mercadona, mes tard passeig, i a la nit sopar de tapeo en la " Bodega Andalusa " amabilitat, i bones tapes a bon preu, despres per fer baixar el colesterol, de les braves i demès, passeig a la fresca i gelat de rigor en " Las Vegas "

Tornada a casa i al llit i .. ey que és una crònica social de sexe avui mutis.
Diumenge.
tenim relacion amb un grup de teatre amateur de la ciutat, a vegades jo també Faig teatre de veritat, no el de cada dia.

 

 

 

Com el grup esta relacionat amb una parròquia a ahir eren els actes de final de temporada al matí a missa si a missa, a destacar el sermó anti codic dóna vinci i similars del capellà, em quedo amb les ganes de discutir amb ell sobre el tema, a la sortida de la missa aperitiu, i alli uns coneguts ens diuen d'anar a restaurant nou al que fan nova cusine, arribem, un menjador ple i ens instal•len en un que no hi ha ningú demanem , al poc veig entrar al cambrer amb un gran plat en alt, penso que almenys posen força menja, resulta que és la meva comanda, quan me'l posa a la taula, veig en el centre del gran plat una copeta, amb un fons taronja ( Pastanaga gelificada ) una capa blanca(Espuma de cabarsso), i una full-eta de menta, mirada profunda a la copa, a la taula m'animen a tastar-lo, és que si ho tasto s'acaba, de segon, filet petitonet) de cérvol amb pures de verdures 4 quantitats ridiculas, i uns xips de les mateixes verdures, de les postres per a que parlar, a la sortida despres de pagar una bona quantitat d'euros, a la porta un senyor superplanxat, han menjat bé vostès, No espera resposta i diu segur que si, jo me'l miro i li dic vinga una abraçada,perdoni com diu com diu, si home una abraçada que segur que no ens tornem a veure.
Desprès cafè, Tertulià, i anem a veure la representació de la ultima obra,ens ho passem molt bé . A la sortida ens espera un sopar tipus barbacoa, som uns 50 , molts ja vénen preparats amb les ràdios i auriculars, molta il•lusió al principi i decepció al final, lamentacions tertúlia, s'escolten petards algú ho celebra, a casa al llit i el que segueix ja no és crònica social.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Crònica social d’un cap de setmana

  1. Farlopa diu:

    Tu també ets dels meus, aprofitar tot el cap de setmana el màxim !!!! jajajaja Ja veig això de les calçetes es molt interessant jajajaja Fart de veure tangues dels bons aquest cap de setmana 😉 Et dec un mail ho ser, però vaig liat ja t’ho explicaré. !!!! 🙂

Els comentaris estan tancats.