MILLOR EL NATURAL

He trobat la foto del producte de abaix i em venen un munt de dubtes és un producte per a nens? La veritat em resulta un poc diguem que rar el de nen/nena te un esperma veuràs que bo. Penso que segurament es per adults com possible succedani per als que no ho poden aconseguir de manera natural que per cert és la mes divertida, i perquè es puguin beneficiar de les moltes qualitats que se li atribueixen. També em plantejo el seu ús es menja? S’introdueix si per on penseu i produeix sensacions agradables a l'estil dels Peta Zeta . Ufff quin lio vosaltres que penseu ?
Maravellas del blocat m'ha desaparegut el post i comentaris aqui el teniu un altre vegada 
 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: MILLOR EL NATURAL

 1. Boira diu:

  jajaja, home, jo crec que són xuxes per adults. A mi m’agraden les xuxes! És com aquelles polletes de goma que venen a les condoneries! Mmmm, fins i tot he arribat a veure, una sopa de polletes!

 2. Marta diu:

  Doncs jo també crec que son gominoles, com els “gusanitos”.

  Hi han pasta per sopas amb dibuixos de pennis, una vegada ens la van possar per sopar en un acomiat de soltera.

 3. nimue diu:

  home… si els venen sense la caixa, a granel, en plan “sirvase usted mismo”, semblen xuxes normals i corrents per a tots els públics… :PP

 4. LlunA diu:

  jajaj el que està clar que jo si tinguès fills no els hi compraria..com a juguina…diguem per grans…que vols…no m´hi veig…
  però si son xuxes bones…jajaja

 5. Jo Mateixa diu:

  Deuen ser de xuxeria i es deuen vendre als Sexshop’s no????

  Si algu s’ho compra que expliqui si son bons 😛

  Petons guapu!!!!

 6. Collons de bloc.cat! Veig que el meu comentari també ha desaparegut i ara ja no recordo què diantre havia dit. En fi, que venia a dir que segur que millor al natural, no?

 7. eva diu:

  ostres que bo XD

  jo penso que deu ser en plan joguina eròtica es fan coses motl rares i divertides per a adults…no m’estranyaria…

 8. Terra diu:

  Quina xuxe més caxonda!
  “T’encantarà empassar…” jajaj, això és per adults segur! Com les polletes que heu dit per aqui. N’hi deu haver a les sex-shops del país?

 9. caliope diu:

  pasat pel meu bloc, tens un repte compartit, l’acceptaràs?

 10. Llunadefoc diu:

  Hola de nou!!! Doncs si jo també crec que son xuxes i la veritat per saborejar deuet estar bé o trovo caxondo! pero quin gust tindran?
  Sempre tant cachondo tu! per cert, tot bé?

 11. Llunadefoc diu:

  Hola de nou!!! Doncs si jo també crec que son xuxes i la veritat per saborejar deuet estar bé o trovo caxondo! pero quin gust tindran?
  Sempre tant cachondo tu! per cert, tot bé?

Els comentaris estan tancats.

MILLOR EL NATURAL

He trobat la foto del producte de abaix i em venen un munt de dubtes és un producte per a nens? La veritat em resulta un poc diguem que rar el de nen/nena te un esperma veuràs que bo. Penso que segurament es per adults com possible succedani per als que no ho poden aconseguir de manera natural que per cert és la mes divertida, i perquè es puguin beneficiar de les moltes qualitats que se li atribueixen. També em plantejo el seu ús es menja? S’introdueix si per on penseu i produeix sensacions agradables a l’estil dels Peta Zeta . Ufff quin lio vosaltres que penseu ?
 
 
[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.