TINC UN PROBLEMA

Aquest post li dedico a la Roser , pel seu comentari a l’anterior on em deia que reia molt amb mi.
Be ja sabeu que un ja te una edat , una experiència , però malgrat tot tinc un problema ,
be tinc més de un problema . Hi ha un que arrossego de jovenet i ni amb l’experiència ni el pas del temps l’ he pogut solventar. Sí, està relacionat amb les dones , com la majoria de problemes que tenim els homes, i és que això ni m’ho va ensenyar el meu pare ni els Claretians a l’escola, de fet he buscat informació del tema i res ni internet ni llibres ni revistes. SI vas a un quiosc i hi han un munt de revistes per dones , de fet per homes també hi han però només surten cotxes, motos i altres aparells electrònics que mai podràs comprar a i també tot un munt de noies, totes amb els mateixos pits ( a mi m’agraden naturals) segur que totes han passat per la clínica aquesta que anuncien a la tele. En canvi veus las revistes de dones i articles “ todo sobre los hombres”. Es que els homes som molt senzills de fer servir, tenim un ON i un OF , a dalt o abaix, si o no. Respostes clares, que vols que te la ….? SI, si, si, si ,si,……. ( Ja m’enteneu a que si ).
Res, som fàcils de portar, manejables.
Però les dones, ostres les dones!!!!!!!
Ei sense que serveixi de precedent us poso un acudit :

Un pobre home que va caminant tot moix i capcot de sobte es troba una ampolla molt maca a terra, ell que l’obra i plas!!! Un geni

GENI : Amo meu per alliberarme del meu cautiveri et concedeixo un desig

HOME: Mira jo es que tinc pànic als avions i als vaixells i m’agradaria conèixer Amèrica i m’agradaria demanarte si em poguessis fer un pont desde Vigo fins a Nova York i així podria anar amb cotxe

GENI: Ufff!!!!!! això és molt complicat, i em portaria unes quantes hores, perquè no penses un altre cosa

HOME: Veuras hi ha un altre cosa que a mí m’agradaria poder fer i m’estalviaria molts problemes i em sembla que és més senzill VULL ENTENENDRE A LES DONES!!!!!!

GENI: Bé nano, el pont el vols de 2 o de 3 carrils

Ai! Que m’envolico i encara no sabeu el meu problema .
El problema el tinc amb els sostenidors , no es que estigui en contra ,no, si a mi ja m’agraden ,hi han de molt bufons i m’agrada que la dona porti, m’agrada descobrir de mica en mica i poc a poc, be a vegades de manera salvatge també va bé.
El problema no està amb allò de que veus uns talla 105 i desprès no arriba a la 55 i dues esponges a dintre, no el meu problema està en que em faig un embolic al descordar-los.
Algun cop ho he fet a la primera, i llavors et diuen noi quina practica no!!! I dius: no és que tinc un maniquí a casa i practico. Però la majoria de cops desprès d’una estona de manipular el coi de tenca , a la vegada que estàs ocupat amb altres coses, penses “ perquè nassos no posen velcro!!!! “ I ara ve quan et diuen allò de: necessites ajuda!!!! Que no pots !!! I el teu orgull de mascle Català i del Bages per terra.
Això si, desprès de tanta manipulació inútil del tenca, no a baixat……..
La libido de la noia.

Per això escric aquest post a veure si blocaires amb força experiència han trobat alguna solució, no se, pude el Stripanits, el Mossèn,l'Antoni, en Gatot, en saben algun truc que em pugui servir, eh i vosaltres dones blocaires també suposo que em podreu donar consells , a veure si soluciono el problema , o igual m’assabento que es problema de mes homes , llavors pensaré allò de “ Mal de muchos consuelo de tontos “ va a veure si m’ajudeu amb els vostres comentaris que es un tema que a la meva edat pude ja es hora que solucioni.

 
 
 
 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

23 comentaris a l'entrada: TINC UN PROBLEMA

 1. Jo Mateixa diu:

  Striper ja l’hi diré a en Hatim que passi per aquí i t’expliqui el seu truc, doncs ell ho fa sempre a la primera 🙂

  Petons!!!!

 2. roser diu:

  Bé, quan ens els cordem, anem d’esquerra a dreta, malgrat que la situació sol ser de mirall, tu també has d’anar de dreta a esquerra, PERÒ AMB LA TEVA MÀ ESQUERRA, (em sembla). L’altre manera ràpida és aixecar de dret els sostenidors cap amunt, i ja està, l’objecte de desig alliberat, llavors sol passar que ella se’ls traurà tot pensant,
  a) compte que no me’ls trenqui, que m’han costat uns calerons.
  b)quina fúria desfermada, anem per feina.
  c)sí, senyor, aquest sap el que es fa.
  I t’estalvies el mal tràngol. Bé, sempre pots optar per proposar primer una dutxa, o dir que amb roba hi ha més morbo, o jo que sé, ja tenim una edat! jejejejejejejejejeje

 3. roser diu:

  Bé, quan ens els cordem, anem d’esquerra a dreta, malgrat que la situació sol ser de mirall, tu també has d’anar de dreta a esquerra, PERÒ AMB LA TEVA MÀ ESQUERRA, (em sembla). L’altre manera ràpida és aixecar de dret els sostenidors cap amunt, i ja està, l’objecte de desig alliberat, llavors sol passar que ella se’ls traurà tot pensant,
  a) compte que no me’ls trenqui, que m’han costat uns calerons.
  b)quina fúria desfermada, anem per feina.
  c)sí, senyor, aquest sap el que es fa.
  I t’estalvies el mal tràngol. Bé, sempre pots optar per proposar primer una dutxa, o dir que amb roba hi ha més morbo, o jo que sé, ja tenim una edat! jejejejejejejejejeje

 4. roser diu:

  Osti, em sap greu, l’ordinador es resisteix com els sostenidors, i llavors, de cop i volta Salta i …doble, et passa amb alguna cosa? Ah, gràcies pel link !

 5. Boira diu:

  Uf! No ets ni el primer ni l’últim que te problemes amb els sostenidors, jeje. A mi, la veritat és que no em molesta que em preguntin que com em treu, mes aviat em diverteix. La Roser t’ha explica’t molt bé els passos a seguir, no hi puc afegir res. Ah! Si, que si la solució que tries és estirar cap amunt, vigila que siguin sense aros, sinó potser la lesiones!

  😉

 6. Ei, nano, ja veig que demanes consell però… mira, ja veuràs, jo mai no he tingut aquest problema però la veritat és que si t’hagués d’explicar com ho faig, doncs no tinc ni punyetera idea!

  De tota manera, no t’hi facis mala sang: l’important és que, a la fi, l’objectiu s’hagi aconseguit, sigui de la manera que sigui!

 7. antoni diu:

  ejem, doncs tot i la meva dilatada experiència (juasjuasjuas risas de fondo), he de confessar que tambe tinc aquest problema, però ja se sap que quan la neurona està de feina, no podem pensar en coses tècniques.
  Tot i que he pensat en algunes sol·lucions alternatives com per exemple demanar-li que et faci un estriptis i quan s’ha tret la part superior, que es la part per la que sempre comencen, doncs ja està!
  Una altre es portar algun objecte tallant i zas, però aquesta no la recomano semblaries un psicopata.

  No se, intentare seguir investigant en una sol·lucio, be si alguna es deixa.

  He de dir que he près nota d’algun consell d’entre els comentaris. ;P

 8. triLLina diu:

  Començar amb un bon massatge a l’esquena et pot posar les coses molt més fàcils… 😉

 9. Txell diu:

  Jajajajajajajaj es boníssim aquest post!
  N’hi ha uns que es descorden per davant, si això et serveix d’alguna cosa.
  Ara jo no ho trobo com a un problema, un petit obstacle i prou, però també ho és treure’s els mitjons, no?

 10. No es un problema, crec que fins i tot forma part de l’encant de les cites… a mi em mola que no sapiguen treure els sotenidors.. no ho se .. otrovo més tendre..
  Però la veritat es molt senzill treure’ls, només has de fer com si fessis un pessicamb tres dits en tens prou, el gros a sota i l’index i el cor presionant perque salti, es facilissim!!!
  Ptons

 11. No es un problema, crec que fins i tot forma part de l’encant de les cites… a mi em mola que no sapiguen treure els sotenidors.. no ho se .. otrovo més tendre..
  Però la veritat es molt senzill treure’ls, només has de fer com si fessis un pessicamb tres dits en tens prou, el gros a sota i l’index i el cor presionant perque salti, es facilissim!!!
  Ptons

 12. Joana diu:

  Vols dir que és un problema?
  A mi m’encanta que li costi treure-me’ls….aquells segons mmmmm penso… aveure si podrà a la primera i NO! També deu tenir el mateix problema que tu…que no és cap problema!!! jajajaj Molt bó Sriper!
  Una abraçada!

 13. Joana diu:

  Vols dir que és un problema?
  A mi m’encanta que li costi treure-me’ls….aquells segons mmmmm penso… aveure si podrà a la primera i NO! També deu tenir el mateix problema que tu…que no és cap problema!!! jajajaj Molt bó Sriper!
  Una abraçada!

 14. antoni diu:

  Llegit el llegit, ara m’estic plantejant no aprendre mai!

 15. Gatot diu:

  potser només cal “ubicar-se”. Si s’obren per davant, com diu la Txell, cap problema. Si són, com quasi tots, dels que es corden a l’esquena… no hi ha com posar-se darrera d’ella, apartar els cabells per fer mossegadetes al coll mentre les mans agafen les copes dels pits recorrent els perfils i prement amb mesura… recòrrer amb la llengua l’espinada des de les cervicals i anar baixant… per força… arribarà un moment que et trobaràs la tanca davant del nas! Si veient-la no els obres a la primera… ens ho hem de fer mirar, eh?

  (oh sempre pots dir allò de… m’ajudes?… és que jo sense ajuda….)

  petons i llepades sostenibles! (o eren sostenidores?)

 16. Jajajaja!!!!
  Problema??? jo no en veig cap… aprofites per fer petons i magarrufes i si no pots a la primera doncs a la segona, que no passa res!!!! de fet així t’hi estàs més temps ,jeje

 17. Clint diu:

  inevitablement he pensat com ho faig i diria que amb la mà esquerra, tot i que no ho se, de fet tampoc surt sempre a la primera…però tampoc és tant senzill descordar segons quins pantalons o sigui que si al final acaba sortint…al ataquerrr!

 18. Ets un trapella!!!!!

 19. Ets un trapella!!!!!

 20. Duschgel diu:

  Tant de bo tots els problemes fossin com aquest!! Però has tingut bons consells, eh?

 21. Striper diu:

  MariNuri no busco la perfeccio pero es bona idea em podias deixar els teus?

 22. Ho sento, Striper, però em sembla que aquest problema no té solució ni la tindrà, i futures generacions de mascles cauren atrapats en l’intent de descordar-los àgilment

 23. rosalia diu:

  Discrepo sobre la “simplicitat”, que segons tu, gaudiu els homes. Jo si que puc dir com a dona, que els homes sou tant o més complicats que les dones, tant amb els temes de les relacions de parella com de les relacions esporàdiques.
  Sovint us penseu que us volen “caçar” i jo dic, caçar perquè? no estem a l’època de “cromanyó”, no necessitem de vosaltres per menjar; si no més un sector de dones que, actualment vivim per nosaltres mateixes i, només volem compartir amb vosaltres moments de plaer i tendresa. Perquè som complementaris per naturalesa!
  Què faríeu els homes sense dones! i a l’inrevés!
  Mon complexa el dels homes en que aneu amb molta por, por perquè sovint no esteu segurs de vosaltres mateixos. Us han fet creure, generació rere generació, que sou superiors, els “machitus” de la tribu …. bajanades! No som tant diferents!
  I sobre els sostenidors, ànims i ves practica’n que la destresa és un “punt” i el comentari masclista de la “pràctica” no et té perquè desanimar.
  Petons en el teu aniversari.

Els comentaris estan tancats.