FINS A AQUI HE ARRIBAT EM VAIG.

 

FINS A AQUI HE ARRIBAT EM VAIG. 

 

 

.Fins a aquí he arribat em vaig de Blocat, i el bolc contínua en blogspost, despues del caos que va haver aquesta setmana a Blocat, igual que la Trillina he decidit donar el pas i canviar-me,d'una banda ho faig amb pena i per un altre amb la il•lusió de començar en una nova casa , espero que els que em teniu linkat actualitzeu els vostres enllaços a la nova casa. El nou enllaç és:

http://dhistories.blogspot.com/

Espero contar amb vosaltres en la nova casa. Gràcies a tots els que em llegiu.

BLOC NOU AQUI 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: FINS A AQUI HE ARRIBAT EM VAIG.

 1. Boira diu:

  Benvingut a blosgpot, ara mateix en linko.

  Petons.

 2. Marta diu:

  Ara mateix actualitzo el link!!!!.

  Et segueixo.

 3. LlunA diu:

  Molt bé!! la veritat és que de vegades costa una mica poder entrar-hi…així que et tindrem millor localitzada, canvio el link!!
  Petonets

Els comentaris estan tancats.