EL PRIMER COP PER L’ALTRA BANDA.

EL PRIMER COP PER L?ALTRA BANDA.

D’això ja fa molt de temps, estava jo a Barna fent un curset, i m’hostatjava a un hotel de

les Rambles, desprès de sopar i descansar una mica em vaig empolainar, I cap a un local de la Plaça Real crec que es deia Cavorca, era un antro subterrani , que ja coneixia,

freqüentat per gent diversa de la fauna nocturna,

00.30 hores AM

Entro al local vistazo ràpid a las nenes solitàries, OH!!! A la barra una rossa ulls verds . molt guapa., amb faldilleta per sobre el genolls i mitges negres de reixeta, brusa blanca.

00.32 hores Am

Aproximació, diàleg

Hola estas sola ¿

Si

Te importa si me siento contigo, y tomamos algo

Deacuerdo,

Te parece si nos sentamos en una mesa,

Apa cap a la taula,

Yo me llamo.. y tu.

Ornella soy Italiana y estoy de vacaciones,

Comencem a parlar riere, parlava força bé el castellà, al segon cubata, mes junts mes mirades , els primers petons,

02.00 hores AM

Mirada matadora de las meves,

Yo estoy en un hotel aquí cerca, porque no nos vamos, me gustaria,….

Vamonos a mi a mi tambien me apetece,

Cap a el hotel..

Arribem a l’habitació, ens anem al llit b, seu i es teu las mitges, ( si ho faig jo segur que li trenco) , petons, carícies, ens anem treien roba, descobreixo els seus pits perfectes, al fi la meva ma arriba a la seva entrecuixa, HOSTIAS sorpresa ,sorpresa, de cop em trobo a la ma amb una cigala tan tiesa com la meva,me la miro, ella amb cara de santa i vermella com un tomaca, penso ràpid, però a la escola dels claretians no m’havien ensenyat res del tema, el meu pare pobre tampoc, que fer, ella a pesar del 17 centímetres (+ o -) es una dona decideixo continuar endavant, tot continua igual jo nomes obvio aquet tros del seu cos, ( Penso que igual perdo la virginitat,del darrere, encara soc verge i no tinc interès en deixar-lo de ser), Al final en la posició del “Misionero “ fem l’amor a pesar de que a sota meu noto la seva cigala, continuo, ens acabem corrent tots dos, sem va córrer a sobre, però ja no importava, Amb ella ho vaig fer per darrera per primer cop. I als meus records sempre serà ELLA.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: EL PRIMER COP PER L’ALTRA BANDA.

  1. Ai… per un moment esperava un final desagradable per a ella, però per sort veig que no vaig ser cruel (més aviat tot el contrari). Molts haguessin girat cua, obviament, però també crec que alguns l’haurien tractat malament i no està bé.

    Ens tornarem a veure!

    PD: Ara que re.llegeixo, sembla ser que hi tinc alguna cosa a perdre i no… que jo no tinc cigala. Dit queda.

Els comentaris estan tancats.