Mira per on un Meme

Mira per on un Meme
 
Doncs això, la meva encantadora Cafeambllet  m'ha passat el meme de les
deu preguntes i aquí està:  
 
1a: Quant temps portes com a blocaire?
Exactament des del 22 de Maig del  2007 Per tant soc un blocaire amb L  
 
2a: Com et vas assabentar de l'existència dels blocs?
No se com vaic arrivar algun bloc vaig linkar comentaris ,i els vaic descobrir, els vaic seguir algun temps com lector anonim 
 
3a: Nomena cinc blocs que segueixes diàriament o amb molta freqüència.
Quan em poso a curiosejar blocs llegeixo més de cinc, però ahí van: La Cafeambllet,la JoMateixa, el Gatot el Antoni,Ous ,la Joana,… i  tots els que tinc linkats.  
 
4a: Ets lector anònim d'algun blog? 
Si i tant i tambe he dejat algun comentari anonim o amb seudonim, per alguna rao en cada moment.  
 
5a: Alguns autors que et despertin especial simpatia.
I aquí se suposa que haig de fer una llista per a que m'oblidi d'algun o uns altres diguin: ohhhhh no li sóc simpàtic/a. Pues contesto sense llista.En principi tots els que tinc linkats , tambe he de dir que ni han alguns autors que encara que els tingui linkats no em despertant tanta simpatia com d'altres, no explicare aqui els motius pero crec que amb perdo i han alguns/as, autors/ras una mica ….. Striper calla que et perds , 
 
6a: Amb quins cinc blocaires te n'aniries de gresca?
Caray com mes penya mes riuriem no? Els grupets ja es farien. 
 
7a: Amb quins tres blocaires passaries una nit de bogeria sexual?
Eh en principi de una en una despres ja  es veuria…
Ostres nomes tres!!!!
Amb La Cafeambllet perque ……no sigueu tafaners,
Amb La Déjà Vie per la seva mirada,  
Amb la Trillina perque te un somriure i llavis petoners …..
Amb La lluna de Foc m'agrada el misteri..
AmbLa Tirai Eh no em moseguis!!! te el seu encant…..I
com no amb; Jo Mateixa, La Padrineta, My Bubble, La Kentuta, la Meta, Eh ja paro que un ja te una edat.     
 
8a: T'has enamorat alguna vegada d'algun blocaire? 
No mai m'he enamorat de cap blocaire, home el Estripanits va penjar un post que ja li vaic dir que si jo canviava d'orientacio sexual en parlariem, de una blocaire … em fa vergonya copntestar es que jo soc molt timit…  
 
9a: Estàs satisfet amb el teu blog?
Bé si se que te seguidors i detractors,pero es meu i poso lo que desitjo, i si a mi em satisfa ja em val.  
 
10a: Tria entre 3  i 5 blocaires perquè responguin aquestes preguntes en els seus blogs:
La lluna de Foc, per mi es un misteri i me agrada mirar la lluna
La Déjà Vie per que tinc curiositat a veure que ens diu.
El Eagro, perque fa poc que li coneixo el bloc i crec que val la pena.
La Esther nena va una mica de distracció a las penas memes .
El Antoni,ous nano ho sento a fer el meme vinga; 
 
El temps de queixas i reclamacions acaba de finalitzar fa un minut ho sento.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Mira per on un Meme

 1. Sóc tímida i com que vec que t’agrada elmisteri t’el contesto a tu…
  1.- Aproximadament 2 anys
  2.- Una amiga meva en tenia una i entrava sovint, feia ocmentaris i intentava buscar altres blocs mitjançant el comentaris del seu.
  3.- El teu
  Una hora menos
  Cómo matar una virgen en 10 comodos pasos
  Mikatársis
  En segeixo alguns més
  4.- No, abans si que ho era quan jo no en tenia cap….
  5.- tot als que llegixo!
  6.- ufff… amb tots, tinc ganes de coneixe’ls en persona a tots, veure quina cara tenen…
  7.- casi tot el que llegeixo son noies per tant tinc poques opcions…
  en definitiva crec que només tu despertes aquest interès…
  8.- no
  9.- en la mesura que puc si, la veritat soc bastant fidel a mi mateixa, m’agradaria saber escriure més bé i poder deleitar-vos amb relats exòtics, o poguer plasmar millor les meves idees, sensacions,….
  10.- ho sento pero com quenomés l’he fet per tu.. no puc contestar aquest pregunta.
  Ptons

 2. Jo Mateixa diu:

  Ei Striper molt be, un meme molt xulu, però voldria saber per que amb mi tindries una nit de bogeria sexual, per que clar, les 5 primeres has possat els per que però amb mi no:-(

  ;-P

  Petonets macu!!!!!!

 3. triLLina diu:

  Buff!!! Quines coses més boniques que em dius… 😛

  Com hauras pogut comprovar porto una activitat blocaire molt baixa aquest estiu… M’hauré de posar les piles que sinó se baixaran els teus comentaris!

  petonets*

 4. antoni diu:

  aix, ja m’has liat!

  jejeje, apali ja està fet.

  Una abraçada company!

 5. Striper diu:

  Mossén:
  al proxim comentari deja enllanç perque pugui arrivar al teu bloc.

 6. Déjà vie diu:

  uiuiui aqui hi ha marró aixó va amb mirada. 😛

  jo te’l fare pro amb calma, eh. Un dia te’l trobaras. jiji. ptonets bandarra! q ja m’has posat deures…ais…

 7. Déjà vie diu:

  uiuiui aqui hi ha marró aixó va amb mirada. 😛

  jo te’l fare pro amb calma, eh. Un dia te’l trobaras. jiji. ptonets bandarra! q ja m’has posat deures…ais…

 8. eva diu:

  es un maltracte psicològic això, li acabo de dir a la cafe amb llet que amb lo xulo que es i que ningú me’l ha passat i entro aqui i un altre cop aquest meme XD

 9. Ja veig que l’has fet!! jajaja!!!
  Em faràs posar vermella…
  si es que ets un encant!!!!
  Petonets!!!

Els comentaris estan tancats.

Mira per on un Meme

Doncs això, la meva encantadora Cafeambllet  m'ha passat el meme de les deu preguntes i aquí està:  

1a: Quant temps portes com a blocaire?Exactament des del 22 de Maig del  2007 Per tant soc un blocaire amb L  

2a: Com et vas assabentar de l'existència dels blocs?No se com vaic arrivar algun bloc vaig linkar comentaris ,i els vaic descobrir, els vaic seguir algun temps com lector anonim 

3a: Nomena cinc blocs que segueixes diàriament o amb molta freqüència.Quan em poso a curiosejar blocs llegeixo més de cinc, però ahí van: La Cafeambllet,la JoMateixa, el Gatot el Antoni,Ous ,la Joana,… i  tots els que tinc linkats.  

4a: Ets lector anònim d'algun blog? Si i tant i tambe he dejat algun comentari anonim o amb seudonim, per alguna rao en cada moment.  

5a: Alguns autors que et despertin especial simpatia.I aquí se suposa que haig de fer una llista per a que m'oblidi d'algun o uns altres diguin: ohhhhh no li sóc simpàtic/a. Pues contesto sense llista.En principi tots els que tinc linkats , tambe he de dir que ni han alguns autors que encara que els tingui linkats no em despertant tanta simpatia com d’altres, no explicare aqui els motius pero crec que amb perdo i han alguns/as, autors/ras una mica ….. Striper calla que et perds , 

6a: Amb quins cinc blocaires te n'aniries de gresca?Caray com mes penya mes riuriem no? Els grupets ja es farien. 

7a: Amb quins tres blocaires passaries una nit de bogeria sexual?Eh en principi de una en una despres ja  es veuria…Ostres nomes tres!!!! Amb La Cafeambllet perque ……no sigueu tafaners, La Déjà Vie per la seva mirada,  Amb la Trillina perque te un somriure i llavis petoners ….. La lluna de Foc m’agrada el misteri.. La Tirai Eh no em moseguis te el seu encant…..I com no amb; Jo Mateixa, La Padrineta, My Bubble, La Kentuta, la Meta, Eh ja paro que un ja te una edat.   

8a: T'has enamorat alguna vegada d'algun blocaire? No mai m’he enamorat de cap blocaire, home el Estripanits va penjar un post que ja li vaic dir que si jo canviava d’orientacio sexual en parlariem, de una blocaire … em fa vergonya copntestar es que jo soc molt timit…  

9a: Estàs satisfet amb el teu blog?Bé si se que te seguidors i detractors,pero es meu i poso lo que desitjo, i si a mi em satisfa ja em val.  

10a: Tria entre 3  i 5 blocaires perquè responguin aquestes preguntes en els seus blogs:La Lluna de Foc, perque per mi es un misteri i aixo que m’agrada mirar la Lluna.La Déjà Vie per que tinc curiositat a veure que ens diu.El Eagro, perque fa poc que li coneixo el bloc i crec que val la pena.La Esther nena va una mica de distracció a las penas memes .El Antoni,ous nano ho sento a fer el meme vinga; El temps de queixas i reclamacions acaba de finalitzar fa un minut ho sento. [@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.