JUJU tinc una fan !!!!!!!!!!!!!!!

Ai valgam Deu! Bé no sé si es correcte citar membres de la cort celestial per això, si el que no em pasi a mi! Veureu : Obro el correu del bloc i em trobo un correu amb una adereça anonima i desconeguda per mi amb l’escrit que us poso abaix, em diuen que jo en soc el protagonista. No se que pensar, no se que fer, digueume que us sembla, que farieu? Be jo de moment m’he donat d’alta a un servei d’alertas de tempestas per sms del servei meteorologic, Ostres com m’agradat saber que encara puc aixecar pasions, i a més tinc com a mínim una fan, a veure si surtan mes fans i em crean un club de fans del Striper, i cridant allò de “Striper queremos un hijo tuyo’’ .Aiiiiiiii no m’oblido de tu fan anónima. Gràcies, t’estimuuuu , petons…. petons….. petons……..JUJU tinc una fan !!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Aquí teniu la historiaEm vaig despertar amb el primer tro, va ser un soroll eixordidor, va tremolar tota l'habitació, per un moment vaig tenir por.
Vaig decidir llevarme per mirar la tempesta, quan vaig sortir al jardí començava a caure una pluja finissima, no m'ho vaig pensar dues vegades, em vaig treure la camisa de dormir i vaig sortir despullada, volia sentir l'aigua fresca a la meva pell.
Vaig alçar la cara cap al cel amb els ulls tancats i deixant que la pluja em refresques el rostre i el cabell i cada gota que regalimava pel meu cos em recordava a tu, era com una caricia fresca,plena de dolçor, molt suau anava recorrent tot el meu cos fins a deixar-me ven molla, va sonar un altre tro, i la seva potencia era com si m'estiguesis penetrant, em vaig extremir de plaer, de cop i volta un llampeg va travessar el cel, i va ser com si m'estiguessis mirant, vaig sentir els teus ulls a sobre del meu cos, com el recorres quan fem l'amor.
Em vaig adonar que a l'ambient i havia una olor especial, la pluja feia que la herba i la terra comencessin a despendre un aroma exòtic i penetrant i a la meteixa vegada relaxant i excitant, recordava llavors la teva olor i quantes vegades he recorregut el teu cos olorant-lo per no perdre'm ni el més mínim detall de tu.
Vaig clavar el meus peus a la terra humida i vaig disfrutar de cada cop que em penetraves, del pes del teu cos, de la teva respiració, del meu plaer al sentit-te.
Vaig obrir una mica els llavis per tastar la pluja i va ser com si et corressis a la meva boca, em vaig empassar l'aigua igual que m'empassaria la teva llet, i el plaer va ser extrem.
Vaig començar a acariciar el meu sexe igual com tu ho feies, primer amb suavitat, molt lentament, deixant que el plaer arrivi per si sol, la pluja era cada com més intensa, llamps i trons se succeien de manera atronadora, era com estar amb tu, la mateixa potencia, el mateix dolor i el mateix plaer, al final l'extasi va arrivar per si sol.
Va deixar de ploure de cop, la tempesta havia passat i s'entreveien les primeres llums del dia.
Al entrar a casa, vaig veure que estaves a la porta del jardí, ho havies estat mirant tot en silenci:
-Vaja veig que has disfrutat de la tempesta, vina t'ajudare a aixugat-te
I vas començar a llepar tot el meu cos veven-te l'aigua de pluja, anant de la meva boca al meu melíc, estaves tens i excitat i jo sabia molt bé que m'esperava,em va recorrer el cos un calfret, pero no vaig saber si era pel fret o pel plaer.

Desitjo que t'agradi i segueix escribint coses que t'agradin i et facin sentir be, ets molt bo fent això, no ho perdis, escriu sempre tot allò que et faci sentir bé, a mi m'encanta llegir-te.


Signat la teva fan número 1
 
 
 
 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: JUJU tinc una fan !!!!!!!!!!!!!!!

 1. Ostres ostres!!! Aixó si que es despertar passions!!! Per favor!! Striper ets un crak, jo que em pensava que era la única… jijiijiiiji bueno doncs disfruta delmoment.
  Pd: jo també vull tenir fans, jooooooo.
  Ptons

 2. Jo Mateixa diu:

  Caram noi, així que fans eh??, doncs si, si, pots muntar un cub de fans, ara que si a totes els hi has de fer un fill, dures dos dies eh 😛

  Petons!!!!!

  PD: Més animat???

 3. Coi!! i jo que creia que la teva fan num 1 era jo….però no et preocupis que no soc gelosa… jajajajaja
  Una altra fan!
  Petons i ànims!!!!!!

 4. eva diu:

  caram tu! quin luxe!
  fans i a sobre col·laboratius…no et queixaràs ehhhh

 5. eva diu:

  caram tu! quin luxe!
  fans i a sobre col·laboratius…no et queixaràs ehhhh

 6. Collons, Striper, això sí que està bé noi… revifaria fins i tot a un mort, hehehehe

  D’això, digues-li a la teva fan núm. 1 si no té pas una amiga: també podríem fer una montonà, no? 😛

 7. Déjà vie diu:

  fan numero 1, escrius molt be. M’agrada molt la teva manera de relatar, es sensual sense ser grollera. I tu striper ja saps q pensar sempre q plogui.

 8. antoni diu:

  joeeeeeer, noi això no pot ser, que passa, es l’efecta axe?
  La fan numero 1 ho fa be, si senyor.
  snif, snif, jo tambe vull alguna fan, d’acord que no soc tant guapo, però m’hi puc esforçar.

  Ja passaràs el truc, eh!

  Cuida’t molt!

  Del teu primer tio fan numero 1 (però sol perquè m’expliquis els trucs, eh).

 9. adivam diu:

  vaja enhorabona!!
  això deu de fer-te sentir bé eh? hahaha
  Quina gràcia tindre fans..

 10. nimue diu:

  uala! jo també vull un fan! 🙂

Els comentaris estan tancats.