VA DE MEMES

Aquest post va de memes, aprofito el post per posar-hi dos: el del escriptori que m’han encolomat l’Antoni i el Estripanits, i l’altre de 8 coses sobre mi. No me l’ha passat ningú, el faig perquè em ve de gust.

Escriptori.

Tinc ordinador nou i de fet encara em barallo amb el vista, i fa pocs dies que tinc fons nou. Però vereu: el fons que he posat es un muntatge de dues fotos. En cada una surto amb una dona que m’estimo, i un escrit que diu “Jo amb dues dones guapíssimes”. La meva imatge no em fa res que surti, però la de les dames en qüestió sí, per lo que us poso el fons anterior que vaig ficar de les imatges que portava l’ordinador.

 

 

 

El meme del 8

Aquest meme ja l’ha fet força gent per lo que ha sigut difícil posar coses que no s’hagin repetit. També és una mica difícil no caure en el narcisime, i molt fàcil oblidar-se de les coses negatives… Bé aixó es lo que ha sortit:

1)

Pel meu aspecte físic faig 1’84 metres i sóc de complexió ample. Vale, també em sobra algún kilet : ) A primera vista dóno la sensació de persona dura com la de un “ matón “, cosa que no es certa, de fet sóc força sensible i tendre. Aixó no vol dir que no tingui mala llet, que en molts casos es veu en un canvi de semblant i canvi en el to de veu, son prontos que pasen aviat.

2)

Sóc bastant metòdic amb les meves costums, malgrat això moltes les he anat canviant per circumstàncies. Una que conservo des dels 14 o 15 anys es la de al matí anar a prendre un café i llegir la premsa.

3)

M’agrada cuidar el meu aspecte fisic, no segueixo ni modes ni marques però sí intento anar més o menys conjuntat o com a mínim que lligui lo que porto. Sempre porto colònia, en aquests moments m’agrada una clàssica, “ Boston “, potser tinc un toc de presumit.

4)

Soc tímit, si encara que no ho sembli, i de jovenet moltíssim, a més tenia forces complexes. Per sort he après a vèncer la timidesa allò de( Vencer o Morir ) i ara no hi res que deixi de fer per timidesa: si haig de fer o vull fer alguna cosa, ho faig. Això sí, en alguns moments encara em surt.

5)

Soc més emocional i impulsiu que racional, m’agraden els petits moments, no m’afecta gaire o gens les circumstàncies com el fred o la calor, a vegades sóc capaç d’afrontar els problemes i resoldre’ls però masses vegades els amago fins que molts cops acaben petant, no em fan falta grans coses per ser feliç, aprecio més la bellesa d’una rosa que la d’un diamant, soc força pasional, puc ser molt divertit i a vegades avorrit, previsible i desconcertant a la vegada.

6)

Sóc molt sociable, de fet en un tres i no res estic parlant amb qualsevol. Soc capricorn i tigre no sé si per això o per altres raons tinc tendència en erigir-me en líder dels grups o llocs on participo. I confesso que m’agrada.

7)

Malgrat el que pugui pensar molta gent pel meu bloc em motiven més coses que el sexe i la seducció. Tambè m’agrada llegir (sobretot novela històrica ) cuinar, la poesia ( preferits Neruda i Lorca), la música, el bon menjar,la tertúlia, el cinema, conèixer coses que ignoro o desconec.

8

Per últim coses que no m’agradan: els embussos de trànsit, arribar tard (sóc molt puntual), la gent molt desconfiada (jo sóc molt confiat), els que em posen bona cara i me la foten pel darrera, la gent molt indecisa, discutir de política, els fanatismes religiosos, gent que et critica coses que també fan (millor que callessin).
 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: VA DE MEMES

 1. Boira diu:

  Osti tu! El punt 8 em podria definir a mi també! 😉
  Per cert, a veure si ens ensenyes la foto del teu escriptori!!!!!

 2. Jo Mateixa diu:

  Mira doncs jo ja m’havia fet una idea equivocada de com erets ens alguns aspectes, veus, es el que te no coneixer be a una persona 🙂

  Un petonet dolcet guapu!!!

 3. Llunadefoc diu:

  Això dels memes sempre va bé, coneixes una miqueta més el que està darrera de la pantalla. M’agrada el que dius.
  Ptons

 4. nimue diu:

  ooooh! la colònia Boston. Fa anys vaig enamorar-me d’un home que feia servir aquesta colònia. Si alguna vegada resulta que em ve al nas aquesta olor sempre me’n recorde d’ell. Per sort el record és bo!

  Quines coses tenen els aromes! 🙂

 5. Joana diu:

  Amb una pinzellada he fet una imatge de tu. I m’agrada! I m’agrada poder dir-t’ho. 😉
  Bon cap de setmana.
  Totalment d’acord amb que …a apart del sexe i la seducció hi ha moltes coses més… el sexe i la seducció entre elles,no?
  Bon capde!

 6. Ei, nano, tot va bé? Jo també m’apunto a la demanda que la Boira: volem la foto! 😛

 7. antoni diu:

  Vaja, obrint el cor.
  Molt bé, de vegades ens allibera fer-ho, suposo que per això has fet el meme tot i que ningú te l’ha passat.
  Qui tingui una idea equivocada de tu, ja la pot anar refent.
  Una abraçada!

Els comentaris estan tancats.