L’ABSTENCIÓ

L’ABSTENCIÓ
Sens dubte un dels fets , que han marcat aquestes eleccions ha sigut l’abstenció. I es untema bastan penos ja que els vots son d’alguna manera la sang de la democracia.
Els responsables de aixo son els politics, Habia fet un post amb moltes de las coses que diu la gent, Desde las picabaralles internas, fins la desconexio amb els problemas de la gent, politics que no saben retirarse,Pro crec que cada un pot fer la seva valoracio, a vegades nomes cal escoltar a la gent,ino sempre els comentaris que es poden sentir son fruit de la ignorancia ni de incultura politica.
,L’abstenció no ha sigue fruit nomes d’aquestas eleccions, a Catalunya, el lloc amb mes abstenció, ja fa unas quantas eleccions que va en aument, i sembla que els politics no saben fer la lectura i posar-se a pencar.Espero que aquet cop sapuiguen adonarse que algo no va bé i es posin las pilas de una punyetera vegada.. Perque s’obliden que encara i a molta gent que desde el anonimat. Fent de interventor, posant cartells, buscan vots entre amics i coneguts estan treballant per la democracia, Que ells tambe penqui una mica.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: L’ABSTENCIÓ

  1. Jo Mateixa diu:

    Quanta raó que tens Striper, tant de bó alguns dels polítics que es creuen Déus en facin una lectura bona i començin a pencar com ho han de fer i que ens deixin descansar una mica als que veritablement ho hem fet aquests dies campanaya i sobretot ahir 🙁

    Petonassos!!!!!

    PD: Ja veus que jo si que puc entrar el teu bloc!!!

  2. dacj kczj diu:

    jyqedr rpumivd rjqmwbd uixsm ktrs klaby nvkoi

Els comentaris estan tancats.