LAS VEÏNAS DE L’STRIPER

A peticio de la Duschgel us fare, un llistat de las meves veïnes , farem un recorregut virtual per la meva escala, i afeixirem alguna mes de la plaça, jo visc en una plaça..
Per començar pujarem al cinque pis , aquí ni han dues la del 5-1 millor deixar-la, perque no li trobo cap gracia, a la del 5-2, bueno una repassada rapida quant el home marxa de pesca, es podria.. Al 4º la del 2 deixem de banda la mama, joveneta pro ja en edad de merèixer, no acaba d’esser el meu tipus, ala del 4-1 pits molt petits pro aixo si deixa rastre de perfum al’ascensor i per on passa, millor que no que enseguida es notaria que m’apropat a ella, i el home es força ferm.. al 3º rondan las fillas de la veina ja masa madura pro las de las fillas hi ha 3 , estaria bé monta un trio amb dues l’altre descartada, son de talla petita, sonrients i amables sempre disposades si falta sal o quelcom, el handicap es que son testimonis de Jehová, missio difícil, pro per experiencia no imposible.
Al segon ,2-2 , una morena que passeja un gos pro no em posa gens ni mica.al 2-1 la prenyadeta de somriure que ja us vais explicar.al primer 1-2 rossa fermota, peró amb una cara de mala llet , que espanta descartada.per mala cara ja la fair jo a vegades.1-1, joveneta petitona però no no res.altres de la plaça, Veïna alta casi com Jo faic 1,84, d’alçada de lo altre la mida mitjana potser una mica mes., es dedica esporadicament a fer de model, ,aixo si te una cara de nena tonta sobre tot quant es fa dues cuetas, a vegades las nenas amb aquesta cara també saben fer dolenteriasde4 las bonas, morena amb cara de tonta,( Amb Perdo ) em va caure als peus el dia que la vais veure, vestida de Sevillana, Veina ocasinal la profe de Batuca del local d’abaix, morena de rayos uva,treu la fauna que té apuntada al curs a la plaça, els boings boings dels seus pits son la hostia ( amb Perdo ) miradotes tambe a la cara i somriures ,ptser m’apunto a Batuca.
I si he sigue obsertvador , falta la del 3-2, morena de cabell rinxolat, que dir , que millor que no llegeixi, aquets post , tindria que dormir a l’escala.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: LAS VEÏNAS DE L’STRIPER

 1. Jo Mateixa diu:

  Ara ens podries parlar dels veins (homes), de cadascun d’ells, amb mides incloses, jajajajajajajajajajaja.

 2. Duschgel diu:

  Uala, quina repassada!

  Compte amb la del 3-2, i sobre tot si tens l’ordinador allà! 😉

 3. Duschgel diu:

  Uala, quina repassada!

  Compte amb la del 3-2, i sobre tot si tens l’ordinador allà! 😉

Els comentaris estan tancats.