Post nº 50

PRÈVIA 

Vull agrair a tots els ànims i suports rebuts en l'ultim post i post anteriors, ha estat un estiu dur per mi i para mes gent si la meva vida implica a mes gent, però aquest estiu serà tema d'altre post, ara recollint la frase d'un comentari de l'ultim post "Volem que torni l'striper!!!" aquí estic i encara que faci mes de vint anys que tinc 20 encara em bull la sang..
Aquests dies des de el dissabte han passat moltes coses, però algú m'ha repetit ara TU si ara jo vaig a deixar de fer el gilipolles perquè ja aspirava a la presidència d'honor del club i Antoni amb ser socis de base ja ens val, i ara ja m'importa una merda ( amb perdo ) qui pensi el que no és i que cadascun aguanti la seva vela, jo amb la meva poso rumb al futur.

 
 
 
 

Aquest és el post nº 50 pel que abaix teniu cava i pastís per a celebrar-lo, però no puc deixar de comentar el que ha estat el bloc fins a ara i la meva experiència com blocaire,també dir-vos que espero celebrar mes post amb vosaltres.

El Bloc

El bloc començava despres de conèixer, per casualitat aquest món vaig començar com lector i he acabat com escriptor,jo abans mai havia escrit perquè ho llegís ningú per tant ha estat una experiència nova, al principi em preocupava molt penjar coses que pensava que reverien molts comentaris amb el temps he escrit el que em vènia de gust que com va dir algunes vegades per a això el bloc és meu,eh no em dejeu de comentar que m'agrada que ho feu,un qualificatiu que de vegades a rebut aquest bloc és el de Eròtic- Festiu això m'agrada perquè cap de les dues coses són faci'ls de plasmar.
però crec que amb el temps el bloc a tingut de tot, relats a 4 mans,post seriosos,desenfadats, alegries,sentiments, sexe, penes ( de vegades crits de socors de vegades escriure algunes coses ha servit per a eliminar un nus del coll) en definitiva ha anat reflex ant a aquest que ja sigui ha traves del striper o del viatger, i es al darrere.El bloc continuara per als seus detractors i els seus seguidors, tindreu post eròtics, possiblement algun a 4 mans,amb humor , amb sentiments i amb tot allò que li passi o hagi viscut o se li ocorri a aquest encara aprenent de blocaire.
També us vull dir que mantinc el bloc en blocat per catalanisme,però penso que aquesta nació que és Catalunya podria tenir i es mereix un millor servei.

Com blocaire.
Com persona que esta darrere d'aquest bloc,dir-vos que he viscut coses que ara no explicaré m'escrit amb alguns/as de vosaltres, a uns altres us he conegut personalment i amb alguns/as he tingut llargues converses i m'han ajudat en moments difícils se que hi ha qui m'aprecia, i qui em veu amb antipatia, fins i tot qui esborra el meu rastre.(sense comentaris). Aquest món dels blocs i els seus personatges desperta en mi curiositat i de vegades preguntes que sens dubte enire esbrinant un és curiós.

Jo continuaré per aquí i espero contar amb el vostre suport encara que sigui com lectors anònims, gràcies, petons i abraçades a tots.

STRIPER

 

CAVA I PASTISSOS A DOJO PER TOTHOM 

 

 

 

 

QUE APROFITI 

 

 

 

 

 

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 comentaris a l'entrada: Post nº 50

 1. Boira diu:

  Ei! Estic molt contenta de que estiguis millor! O al menys que hagis pres la decisió de tirar endavant, això és un gran pas! Moltes felicitats pel post 50.

  Petons

 2. kentuta diu:

  Striper m’alegra molt veure’t per aquí, que estiguis més animat, i a més et felicito pel 50é post i que siguin molts més, FELICITATS.
  Veig que encara podré triar pastís i tot! Però no sé per quin decidir-me, potser amb un troçet del de xocolata.
  Una abraçada ben forta i endavant.

 3. Jo Mateixa diu:

  Oe, oe, oe, oe!!!!! aquest es el nostre Striper, si senyor!!!!!! 🙂

  Estic molt contenta de que hagis fet el post nº 50 i que hagis buidat una micona el pap de tot això que t’amoina i et te tant fet caldo, per el que veig les coses comencen a agafar color, caliu, i voldria pensar que seguiràs aixi, sent el de sempre i amb més ganes que mai de plasmar els teus sentiments en els teus post.

  Qui no et vulgui llegir ja sap que ha de fer, passar a un altre Bloc, però nosaltres, Jo Mateixa et seguiré llegint per que m’agrada molt com ets 🙂

  Un petonas ben gran i una forta abraçada guapissim!!!!!!!

 4. antoni diu:

  Felicitats! Felicitats per 3 coses. La primera i més important perquè t’estic veient capaç d’agafar aire, cosa que es tremendament difícil en certes situacions. La segona perquè en aquest escrit transmets disició, coratge, i es una primera passeta en el teu nou cami.
  I la tercera, pel teu 50é escrit, perquè siguin molts més, amb aquell aire que et caracteritza.

  Segurament continuarem sent del club dels gilipolles durant molt de temps, però els hi deixarem els honors a uns altres, que et sembla?

 5. nimue diu:

  doncs jo també m’alegre molt de les ganes que tens de tirar avant! 🙂

  i gràcies pel tros de pastís que em toca! nyam! 🙂

 6. Clint diu:

  Això esta bé home! veles al vent!

 7. roser diu:

  …me n’alegro d’aquest post 50, perquè m’agrada llegir-te, m’agraden els teus saborosos comentaris i està molt bé tenir un lloc on deixar el que vulguis dir, necessitis explicar o et doni el gust i la gana, senzillament. Vinga rei, que són quatre dies i n’hem passat dos i mig, però el que ens queda serà collonut!!! Fins ara.

 8. eva diu:

  diuen que després de la tmepestad ve la calma no??? jejeje ànims!

  i felicitats per descomptat!

 9. Eeeii… doncs moltes felicitats pels 50 posts i molts ànims per seguir endavant i amb empenta!!!

  Petoooons!

 10. ei! ja m’ha dit un ocellet que volies el meu mail… 😉

  me n’alegro que estiguis millor! és un tòpic, però amb el temps tot va a millor!

 11. Bé, camarada! Ja deien les àvies que qui dia passa, any empeny! Endavant! 😉

Els comentaris estan tancats.