EI!!! UN POST POCASOLTA

 

 

 

 

 

Ara tocava un post desenfadat i que mes desenfadat que el sexe,perquè si hi ha alguna cosa que segur que ens provoca un somriure és parlar de sexe,doncs ala parlarem del òrgan sexual masculí per excel·lència el cervell juaaasss juaaassss , val del penis ,la polla si on habita la única neurona de l'home aquesta que marca tant la vida masculina. Algú ja em havia suggerit la idea , i al veure aquest post del Stripanits em vaig animar a fer-lo,ell preguntava que olor ha de tenir un cony,i jo pregunto evidentment a les noies be si hi algun noi que per tendència sexual. O senzillament perquè vulgui que contesti com ha de ser una polla fora del tòpic que sigui entremaliada. suposo que des del punt de vista femení ha d'haver un ideal, gustos , grandària, color,forma, segur que alguna us ha agradat visual ment mes que una altra, doncs vinga animar-vos ei sempre podeu fer servir allò que em va dir una amiga, per a no ferir sensibilitats,igual coincidiu amb els gustos i algun blocaire passa per corporacionpollaestetica. Ei i per als nois com ha de ser un cony, Venja animar-vos i la vergonya per a demà avui a mullar-se que el tema amb perdo és la Polla

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: EI!!! UN POST POCASOLTA

 1. eva diu:

  jo la “polla perfecte” ja l’he trobat, i és ben formada (recte) no massa gran (uns 17 aprox), el color es rosadet, la pell ben fina, i sense massa gust ni olor (ja que això significaria certa falta d’higiene si tingués molt gust i molta olor)

  i per cert, aquesta té nom propi, nom i cognoms! xD

 2. Boira diu:

  jajaja, a instints animals hi ha un post que va fer la Terra sobre si el tamany de la polla importa. Jo crec que el tamany si importa, a veure, que potser no és essencial, perquè si s’utilitza bé…Però, un cop proves una d’un tamany concret, les altres “te saben a poco”, i no parlo només de llargada, també de gruix, que és un tema que de vegades és deixa oblidat. Però una polla que t’ompli…oooh! De quins temes em feu parlar!! jajaja

 3. triLLina diu:

  La millor de totes és la del primer dibuix. La de… SORPRESA! La que no t’ho esperes i dius… Uau! i no per característiques en concret (com mida, forma, etc.) sinó que tota ella forma un conjunt “sorprenent” 😀

 4. antoni diu:

  La polla perfecta es la meva! Ho sento es que es molt egocèntrica i si no li dic s’enfada!

 5. nimue diu:

  per a mi una que funcione. Ehemmm…

 6. Jo Mateixa diu:

  L’Antoni s’equivoca, la polla perfecta es la del meu home, que per algu es meu 😛

  PD: Quines coses de preguntar tu tambe Striper 😉

  Petons!!!!

Els comentaris estan tancats.