CARTA D’ AMOR

 
  
Per tu que tens el cor ferit 
 
Si és per a tu la qual aquella nit de cap d'any vas fer any nou en al meu cor abans de les dotze campanades, la que tot aquest temps m'has estimat toquessin el que toquessin les campanes,ara jo he fet sonar campanes de dolor i ràbia al teu cor, perquè infantilment he jugat amb el nostre amor i dic nostre perquè algú que ha lluitat pel mi com ho has fet tu m'ha de estimar molt i perquè els teus ulls no menteixen,i nostre perquè jo he descobert tot l'amor que tinc per tu, i veus la meva mirada aquella que tant enyoraves, i perquè quan ara fem l'amor oloro l'amor i la tendresa en l'aire ara estimada meva ja s'acabat la batalla se que has rebut mil ferides algunes molt profundes però ara si us plau no et rendeixis ara hi ha un camí que no serà fàcil però camí al fi ara desprès de tot no em deixis sol al camí.T'estimo i m'agradaria fer el camí al teu costat un camí millor un camí ple de nova il·lusió un camí al teu costat
 
Hi han coses que el poeta dira millor que jo. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: CARTA D’ AMOR

 1. Boira diu:

  És preciós Striper. M’alegro que les coses vagin millor. Quan és passa una crisis d’aquest tipus, si és torna, és torna amb més força que mai.

 2. Jo Mateixa diu:

  El post molt macu, m’he emocionat moltissim amb aquesta cançó, sempre m’ha fet sentir un munt de coses especials.

  Espero que ella, des del fons del seu cor, vulgui tornar a intentar-ho, val la pena, això segur!!!

  Petons i ànims!!!!

 3. triLLina diu:

  Això que has escrit es nota que ho dius amb el cor a la mà. No deixis mai de lluitar per les coses en que creus!

  Ei! has posat un vídeo! Ue! La canço és genial.

  Sort i molta força!

  Mua*

 4. Vinga, Striper, ànims i no et rendeixis: tot anirà a millor, ja ho veuràs!

Els comentaris estan tancats.